Filtrera dina val

Välj kategori

Reset this group

Välj märken

Pris

795 kr - 1005 kr

Väl färg

Hudvård

1: a i skönhet från Italien! Detta är ett varumärke med botaniska extrakt, utan paraben, allergen och gluten. SkinLabo® är också det första kosmetikaföretaget som tillämpar "Green Tech" under produktion av ansiktsprodukter, vilket kombinerar de bästa aktiva ingredienserna från växter med den mest avancerade tekniken inom kosmetika och dermato...

1: a i skönhet från Italien! Detta är ett varumärke med botaniska extrakt, utan paraben, allergen och gluten. SkinLabo® är också det första kosmetikaföretaget som tillämpar "Green Tech" under produktion av ansiktsprodukter, vilket kombinerar de bästa aktiva ingredienserna från växter med den mest avancerade tekniken inom kosmetika och dermatologi. Detta för att skapa innovativa produkter som garanterar maximal effektivitet, säkerhet och tolerabilitet för varje hud typ.

Tack vare deras långa historia av efterforskning, innovation, expertis och studier kring hudens åldrande och brister är SkinLabo® laboratorier nu en referenspunkt över hela världen när det gäller topp- och högkvalitativ kosmetika.

Mer
Visar 1 - 2 av 2 artiklar

ALLTID 20–70% RABATT

På märkeskläder och mode.

SÄKRA BETALNINGAR

Inga dolda avgiter.

FRI FRAKT

På beställningar över 798 kr.

LÄGSTA PRISGARANTI

I hela Norden